Перспективні тенденції формування архітектурного середовища центрів творчого розвитку дітей - Шушлякова, О. С.; Кондращенко, О. В. (КНУБА, 2017)
Проаналізовані сучасні тенденції формування дитячих центрів творчого розвитку, виявлено роль їх впливу на розвиток сучасної архітектури, визначені загальні прийоми формування і удосконалення архітектурного середовища для дітей.
Keywords: архітектурне середовище; центр творчого розвитку дітей; культурний центр; психологічний вплив; архітектурно-художня виразність; екологічність; 725.57