Особливості вібраційних та віброударних технологічних процесів у пресованих „зв’язаних” структурах порошкових матеріалів - Човнюк, Ю. В. (КНУБА, 2007)
Використання дії вібрації суттєво підвищує ефективність таких технологічних процесів, у котрих об‘єктами обробки є порошкові матеріали (ПМ).
Keywords: особливості вібраційних технологій; структура порошкових матеріалів; 621.762.002.3-868