Ландшафтний дизайн репрезентативних прибудинкових територій історичного міста - Ладнюк, М. І.; Габрель, М. М. (КНУБА, 2018)
Розглянуто ‘‘міський ландшафтний дизайн’’, як приклад співіснування створеного озеленення в архітектурно-просторовій організації середовища, простору репрезентації при житлових, сакральних і громадських спорудах. Як осередок малого простору з проявом функціональності, естетичності і гармонійності середовища. Сучасне використання ландшафтного дизайну в місті.
Ландшафтный дизайн репрезентативных придомовых территорий исторического города
Landscape design of representative private territory of areas of historic parts of the city
Keywords: ландшафтний дизайн; місто; простір; ландшафтный дизайн; город; пространство; landscape design; city; space; 712.25