Геодезичний контроль ліфтового устаткування в умовах висотного будівництва - Шульц, Р. В.; Демяненко, Р. А.; Медведський, Ю. В. (КНУБА, 2010)
Виконано аналіз існуючого стану висотного будівництва у світі та Україні. Особливу увагу зосереджено на питанні геодезичного забезпечення геометричних параметрів ліфтового устаткування. Запропоновано нову технологію контролю геометричних параметрів ліфтового устаткування.
Keywords: висотне будівництво; ліфтове устаткування; забезпечення геометричних параметрів; безпека експлуатації ліфтів; методика та технологія контролю