Способ моделирования и координирования высоты административных зданий в исторической застройке - Алидад, Реза (КНУБА, 2016)
Стаття розкриває один з можливих способів визначення максимальної та оптимальної висотності адміністративних будівель в сформованій історичній забудові великих міст. Розглянутий спосіб комп'ютерного моделювання висоти будинків пройшов апробацію при формуванні плану зонування територій (Зонінг) для м. Києва.
Keywords: висотні адміністративні будівлі; історична забудова; моделювання висотності; зонінг; 711.656:930.26