Диференціальні рівняння - Забарило Олексій Віталійович; Коротких Юлія Анатоліївна; Забарило Павло Олексійович (КНУБА, 2026)
Викладено матеріал основних тем теорії звичайних диференціальних рівнянь: диференціальні рівняння першого та вищих порядків, системи диференціальних рівнянь. Містить обґрунтований розбір основних понять і методів теорії диференці-альних рівнянь. Наведено 30 варіантів завдань для індивідуальної роботи та приклади розв’язування запропонованих задач. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво» спеціальностей G3 «Електрична інженерія», G4 «Енерговиробництво» та G7 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».
Keywords: диференціальні рівняння