Проблеми та завдання розвитку архітектурно-містобудівної інфраструктури Харківського регіону - Крижановська, Н. Я.; Буханова, К. С. (КНУБА, 2018)
У представленій статі розглянуті проблеми розвитку малих міст з урахуванням особливостей функціонування їх архітектурно-містобудівної інфраструктури. Дано визначення поняттю «архітектурно-містобудівна інфраструктура». Визначено основні проблеми її розвитку в малих містах. Дано рекомендації щодо створення в Харківському регіоні низьковуглецевих міст. Розроблено їх основні характеристики. Викладено основні завдання розвитку архітектурно-містобудівної інфраструктури в малих містах Харківського регіону.
Проблемы и задачи развития архитектурно-градостроительной инфраструктуры Харьковского региона
Problems and challenges for development of architectural and urban infrastructure of Kharkov region
Keywords: інфраструктура; містобудування; Харківський регіон; агломерація; низьковуглецеві міста; малі міста; инфраструктура; градостроительство; Харьковский регион; агломерация; низкоуглеродистые города; малые города; infrastructure; town-planning; Kharkov region; agglomeration; low- carbon cities; 72:711