Безпека web-додатків: SQL-ін’єкції – один з найпопулярніших методів кібератак - Балобольченкова, Марія; Шабала, Євгенія (КНУБА, 2024)
Теза зосереджена на досліджені такого поняття в кібербезпеці як SQL-ін’єкції. Даний вид кібератак розглядається з точки зору впливу на web-додатки та інформацію, що оброблюється за їх допомогою. Згадуються конкретні цілі поставлені перед зловмисником, їх вплив на додатки. Наведені приклади та статистика використання даного виду кібератак та можливості, що допоможуть попередити або мінімізувати атаки за допомогою SQL-iн’єкцій.
Keywords: SQL-iн’єкція; кібератака; цілі атак; інциденти; web-додатки; типи SQL-iн’єкцій; 004.056.5