Особливості фізичного самовдосконалення студентської молоді - Киселевська, Світлана Михайлівна («Охотнік», 2018)
Метою роботи було подальше дослідження та удосконалення процесу фізичного самовдосконалення студентської молоді. Зміст експериментальної програми підготовки студентів до фізичного самовдосконалення дозволяє покращити рівень загальної фізичної і теоретичної підготовленості студентів. Ефективність системи фізичного виховання студентської молоді потребує удосконалення. Враховуючи існуючий стан здоров’я студентської молоді потрібна така організація процесу фізичного самовдосконалення, яка б забезпечила збільшення функціональних резервів за рахунок засобів физичної культури і індивідуальних фізичних навантажень у відповідності з фізичним станом молоді.
Keywords: студентська молодь; фізичне самовдосконалення