Актуальні аспекти удосконалення законодавства у сфері ліцензування містобудування - Мамонтова, Мирослава Володимирівна (КНУБА, 2017)
У сучасних умовах реформування державного управління в Україні особливої важливості набуває удосконалення законодавства, що регулює важливі галузі національної економіки. Прикладом такого законодавства вважаємо норми, що встановлюють порядок здійснення будівельної діяльності.
Keywords: ліцензування містобудування; будівельна діяльність; ліцензійна експертиза; будівельне законодавство