Енергоекономічні системи повітряного опалення будівель та споруд - Шишко, Геннадій Григорович (КНУБА, 2001)
Наведене теоретичне обгрунтування розрахунку повітроводів з заганою нерів номірністю роздачі натрітого повітря. Одержано розрахункове рівняння умов рівно мірного розподілу теплового потоку по довжині рівномірно перфоровалих повітро водів постійного перерізу із полімерних півкових матеріалів Дня умов повітряної обігріву теплиць.
Keywords: опалення будівель; низькопотенційні теплоносії; системи повітряного опалення будівель та споруд