Предметна кваліметрія в містобудуванні - Лісниченко, С. В. (КНУБА, 2013)
Проведений аналіз основних математичних апаратів і термінів предметної кваліметрії, які теоретично дозволяють систематизувати та визначити рівень містобудівної якості життя існуючої забудови.
Keywords: предметна кваліметрія; містобудування; містобудівна якість життя; забудова