Сталеві конструкції. Оформлення креслень марки КМ-КМД студентських робіт [Електронний ресурс] : методичні вказівки - Білик, Сергій Іванович; Білик Артем Сергійович; Адаменко, В. М.; Тонкачеєв, Віталій Геннадійович; Глітін, Олександр; Нужний, В. В.; Дауров, М. К.; Цюпин, Євген Іванович (КНУБА, 2024)
Розглянуто загальні положення щодо змісту та порядку виконання креслень під час виконання креслень марки КМ-КМД, КМД розділу «Сталеві конструкції» атестаційних робіт на здобуття ступенів бакалавра та магістра, а також під час виконання курсових проєктів з дисципліни «Сталеві конструкції». Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» всіх спеціалізацій.
Keywords: конструкції сталеві