Maistrenko, K. Ya.Yudicheva, O. P.Samoylenko, A. A.2020-11-202020-11-202020-10-06Maistrenko K. Ya. Commodity analysis of spices: cinnamon / K. Ya. Maistrenko, O. P. Yudicheva, A. A. Samoylenko // Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору : Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (заочна форма) «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору» / Полтав. держ. аграрна академія. – Полтава, 2019. - Р. 23-26. - Bibliogr. : 4 titl.https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/6497Cinnamomum verum is sometimes considered to be «true cinnamon», but most cinnamon in international commerce is derived from related species, also referred to as «cassia». Cinnamomum cassia, called Chinese cassia or Chinese cinnamon, is an evergreen tree originating in southern China, and widely cultivated there and elsewhere in southern and eastern Asia (India, Indonesia, Laos, Malaysia, Taiwan, Thailand, and Vietnam)encoumarincinnamomum verumcinnamomum cassiacommodity analysisCommodity analysis of spices: cinnamonThesis