Використання знань про будівельну техніку і матеріали для постановки фізичних задач - Григорчук, Олександр Михайлович; Сиротюк, Володимир Дмитрович (Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, 2012)
У статті розглядаються питання постановки навчальних задач з фізики на будівельну тематику з використанням знань про будівельну техніку і будівельні конструкції та матеріали
Григорчук О. М. Використання знань про будівельну техніку і матеріали для постановки фізичних задач / О. М. Григорчук, В. Д. Сиротюк // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія № 5. Педагогічні науки : реалії та перспективи : зб. наук. праць / за ред. проф. В. Д. Сиротюка. – К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова – 2012. – Вип. 33. – С. 74 – 78. Бібліогр.: 4 назви.
Keywords: фізична задача, постановка задачі, будівельна техніка, будівельні конструкції і матеріали; УДК 383.03 (07)