Проблеми формування пішохідних просторів нових житлових районів великих міст України - Старжинський, Ю. М. (КНУБА, 2013)
Розглянуто існуючі проблеми формування пішохідних просторів нових житлових районів великих та середніх міст України. Проаналізовано сучасний стан пішохідної мережі та виявлено важливі принципи організації пішохідних просторів.
Keywords: пішохідний простір; проблеми формування; принципи організації; foot space problem formation; principles of organization