Модернізація алгоритму менеджменту стратегій державних інвестиційних цільових програм - Рижакова, Г. М.; Чуприна, Ю. А.; Поколенко, В. О.; Гавриков, Д. О.; Бородавка, М. В. (Ліра-К, 2019)
Роки економічних перетворень, зумовлених зміною соціально-політичних орієнтирів держави, стали для України періодом інтенсивного пошуку оптимальних методів використання й реалізації такого інструменту розв’язання загальнодержавних проблем у різних сферах суспільного життя, як державні цільові програми. І хоча в Україні кількісний вектор державного програмування змінено на доброякісний, сучасний стан більшості програм характеризується низьким рівнем їх реалізації.
Keywords: державні інвестиційні цільові програми; алгоритм менеджменту стратегій