Реконструкція системи газопостачання промислової будівлі - Хоменко, І. М. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
З огляду на постійний розвиток і модернізацію промислових інфраструктур, реконструкція систем газопостачання стає нагальною потребою для підприємств, зокрема складських комплексів, які виконують ключові функції у зберіганні та переробки продукції.
Keywords: реконструкція; системи газопостачання; промислова будівля; 696