Вплив інформаційних технологій на організацію навчального процесу на прикладі Wyzsza Szkola Biznesu - National -Louis University" (Республіка Польша, м. Новий Сонч) - Семироз, Н. Г. (КНУБА, 2019)
Стаття присвячена актуальним питанням організації освітнього процесу на прикладі Вищої Школи Бізнесу – Національного Університету Луї в м. Новий Сонч ( Республіка Польща).
The influence of information technologies on the organization of the educational process on the case of wyższa szkoła business -national -louis university. (Republic of Poland, Nowy Sacz)
Keywords: інформаційні технології; навчальний процес; освітня реформа