Фізика [Електронний ресурс]: методичні вказівки до виконання самостійної роботи - Азнаурян, Ірина Олександрівна (КНУБА, 2025)
Містять зміст, програму, вказівки до виконання практичних, лабораторних робіт та самостійної роботи. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки» та 126 «Інформаційні системи та технології»
Keywords: фізика