Зарубіжний досвід планувального регулювання розвитку приморських територій та міст - Онищенко, В. М. (КНУБА, 2008)
У статті проаналізовано зарубіжний досвід законодавчого, нормативного та планувального регулювання використання приморських територій та міст, висвітлено концептуальні підходи до їх містобудівного розвитку
Keywords: території приморські; регулювання розвитку; досвід зарубіжний; розвиток містобудівний; регулювання використання приморських територій; 711.2