Систематизация техногенных воздействий и структурные особенности живой материи - Панова, О. В. (My University, 2012)
Розглядаються принипи систематизації техногенних дій залежно від структурних особливостей живих матерій для більш точнішого прогнозування можливих негативних наслідків таких дій на довкілля та на складові живої матерії.
Keywords: охорона праці; техногенні дії; самоузгодженні системи; водний розчин; екологія; техногенные воздействия; самосогласованные системы