Застосування сучасних інженерно-геодезичних технологій для потреб дорожнього будівництва - Сорочан-Подренко, Н. І.; Макатьора, Д. А.; Кубанов, Р. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
З розвитком технологій та постійним удосконаленням якості дорожньої будівельної продукції, вимоги до неї постійно зростають. Сучасні дорожні проекти вимагають від будівельників високого рівня технічності, надійності, довговічності та естетичності. Також важливою є технологічність топографо-геодезичного супроводу об'єктів дорожнього будівництва.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; інженерно-геодезичні технології; дорожнє будівництво; 625.7/.8:528.48