МОНТАЖ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ КОНСТРУКЦІЙ ОДНОПОВЕРХОВИХ КАРКАСНО-ПАНЕЛЬНИХ БУДІВЕЛЬ - Осипов, Олександр Федорович; Чебанов, Леонід Сергійович; Осипов, Сергій Олександрович; Чебанов, Тарас Леонідович (КНУБА, 2025)
Методичні вказівки містять зміст і методику проектування технології монтажу збірних залізобетонних конструкцій у процесі зведення одноповерхових промислових будівель із збірних залізобетонних конструкцій та стислі відомості про методи зведення одноповерхових каркасно-панельних будинків під час вивчення навчальної дисципліни «Технологія зведення будівель і споруд». Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія».
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія зведення будівель і споруд» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»
Keywords: конструкції залізобетонні; монтаж