Особливості застосування сухих будівельних сумішей при зведенні огороджуючих конструкцій з газобетонних блоків автоклавного тверднення - Вихрій, О. О.; Берестяний, О. Л.; Омельчук, В. В. (Знання, 2013)
В статті проведено аналіз використання сухих будівельних сумішей при зведенні і опорядженні огороджуючих конструкцій з автоклавного газобетону. Розроблені склади мурувальних і штукатурних сумішей, проведено дослідження їх властивостей і визначені технічні параметри сумішей для стінових конструкцій.
Keywords: аналіз використання сухих будівельних сумішей; автоклавний газобетон; технічні параметни сумішей для стінових конструкцій