Аеродинамічний розрахунок повітроводів : Методичні вказівки до практичних занять, курсового проєктування та виконаннякваліфікаційних робіт для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»ОПП «Теплогазопостачання і вентиляція» - Мілейковський, Віктор Олександрович; Вахула, Володимир Романович (КНУБА, 2024)
Містять рекомендації до виконання аеродинамічного розрахунку повітроводів вентиляційних систем. Наведено основні теоретичні положення, розрахункові залежності та довідкові матеріали. Призначено для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво».
Keywords: повітроводи