Сучасні управлінські технології у сфері фізичної культури і спорту - Ляшенко А.О.; Ківер О.П. (Ліра-К, 2026)
Сучасні управлінські технології у сфері фізичної культури і спорту включають спортивний менеджмент в ринкових умовах, державне управління за принципами територіальної організації, а також управління в спортивному тренуванні для оптимізації результатів. Сюди також входять технології для управління муніципальними, приватними та громадськими організаціями, спортивними спорудами та надання послуг.
Keywords: фізична культура; спорт