Містобудівні аспекти реконструкції готелів, побудованих за типовими проектами у 60-80-х рр. хх ст. - Брідня, Лариса Юріївна (КНУБА, 2013)
Розглядаються основні містобудівні аспекти реконструкції готелів, побудованих за типовими проектами на території України. Виділені характерні особливості функціональної та просторової організації готелів при реконструкції в залежності від їх розташування у системі адміністративного та туристичного районування України, а також траснортно-магістральної наближеності. Наведені рекомендації щодо можливостей просторового розширення готелів при реконструкції в залежності від містобудівного оточення.
Keywords: готелі; реконструкція готелів; архітектура готелів; hotel