Формування рекреаційного середовища міста - Пакула, М. Л. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
З розвитком містобудівної структури постає питання розвитку рекреаційних територій як безпосередньо в містах, так і в приміських зонах. Рекреаційне середовище являє собою сукупність ресурсних компонентів, об’єднаних загальною соціальною функцією – забезпеченням рекреаційних потреб населення.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; рекреаційне середовище міста; 72.01:[332.122:379.84]; 711.14:[332.122:379.84]