Моделювання управління талантами щодо діяльності будівельних компаній - Титок, В. В. (Ліра-К, 2022)
Економічна невизначеність, інтенсивна конкуренція та реструктуризація будівельної галузі чинять величезний тиск на будівельні компанії, щоб вони постійно покращували свою продуктивність та результативність. Управління людськими ресурсами є одним із суттєвих факторів підтримки конкурентоспроможності компанії. Управління талантами є складовою стратегії управління персоналом.
Keywords: моделювання управління; діяльність будівельних компаній; організаційна ефективність