Послідовність проведення модернізації житлових будинків індустріальних серій – як шлях створення сучасного енергоефективного житла - Тимошенко, С. А.; Омельчук, В. П.; Омельчук, В. В. (ДНДІБК, 2013)
На прикладі Домобудівного комбінату №4, у статті розглянуті етапи проведення модернізації індустріальної серії житлових будинків з метою досягнення необхідного рівня їх енергоефективності.
Keywords: житлові будинки індустріальної серії; модернізація; енергоефективність