Особливості виникнення та корекції стресових станів у спортсменів під час змагань - Гасанова, Саіда Фарухівна; Іванніков, Ігор Вікторович (КНУБА, 2025)
Під час змагань спортсмени стикаються зі значними фізичними та психологічними навантаженнями, що часто призводить до стресових станів. Ці стани можуть негативно впливати на їхню спортивну продуктивність, концентрацію та загальну ефективність, тому дослідження механізмів виникнення стресу і методів його корекції стає важливим для підвищення результатів спортсменів.
Keywords: стресовий стан; спортсмени; змагання; корекція станів; 79615.6:612.176