Архітектурний простір міста - Гусєв, М. О. (КНУБА, 2016)
В статті життєвий простір сучасного міста розглядається як архітектурний простір, що визначається як місце для взаємозв’язків – фізичного, соціального та культурного середовища, аналізується їх вплив на людину та архітектуру в цілому
Keywords: каф. інформаційних технологій в архітектурі; архітектурний простір; середовище; місто; міський простір; суспільство; соціальна структура; соціокультурний процес; архетип; архетип центру; архетип межі; просторова форма; 711.01/.09