Оцінка та аналіз моделей і методів прийняття ефективних рішень при оптимізації рівня механізації будівельних організацій - Шаляпіна, Тетяна Сергіївна (КНУБА, 2012)
Здійснено аналіз методів та моделей прийняття ефективних рішень при формуванні оптимального складу машин і механізмів будівельної організації. The analysis methods and models of effective decision-making in the formation of the optimal composition of machines and mechanisms for building organization was carried out.
Keywords: методи; моделі; оптимальний склад машин; methods; models; optimal composition of machines and mechanisms; 005.53:69.05