Проблеми модернізації та реконструкції міських територій забудованих великопанельними будинками перших серій - Биваліна, М. В. (КНУБА, 2016)
Розглядаються основні проблеми модернізації та реконструкції міських територій забудованих п’ятиповерховими великопанельними будинками перших серій
Keywords: модернізація міських територій; реконструкція; великопанельні будинки перших серій