Обґрунтування методики комплексного пропорціонування в архітектурі майбутнього - Сьомка, С. В. (КНУБА, 2012)
В статті розглянуті питання гармонізації архітектурного середовища з застосуванням методів архітектурної композиції і пропорціонування.
Keywords: архітектурна композиція; тектоніка; засоби виразності; види архітектурної композиції; засоби архітектурної композиції; пропорційність і пропорціонування; архитектурная композиция; архитектура; тектоника; средства архитектурной вьразительности; виды архитектурной композиции; средства архитектурной композиции; пропорции и пропорциональность