Маркетингова товарна політика: навчальний посібник - Захарченко, Петро Володимиович; Герега, Олександр Володимирович; Скрипник, Андрій Леонідович; Артарі-Колумб, Борис Юрійович; Вотченікова, Ольга Володимирівна; Еркес, Олена Євгенівна; Омельяненко, Оксана Павлівна; Горда, Інна Олександрівна (СПД Павленко, 2016)
Навчальний матеріал викладено у спрощеному й узагальненому вигляді, що дозволяє студентам за його допомогою в короткий термін опанувати розробки та реалізації маркетингової товарної політики торговельних підприємств. Призначено для студентів напряму 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність".
Keywords: політика товарна; політика макетингова; 339.138.02