Гідромеханічні пристрої для депасивації електрокоагуляторів з торцевими електродами - Злобіна, Валентина Семенівна; Малько, Валерій Феодосійович; Аргатенко, Тетяна Вікторівна; Паламарчук, Ольга Юріївна (My University, 2012)
Представлено авторські розробки технологічних схем і конструкційних елементів до експериментальних комплексів по дослідженню електрокоагуляції
Keywords: електродний блок; торцеві електроди; гідромеханічна депасивація