Аналіз ринку та товарознавчі характеристики гнучкого клінкеру - Огороднік, Ірина; Гуменюк, Алла; Поліно, Володимир (КНУБА, 2025)
У сучасному світі спостерігається зростаюча увага до стійкості, енергозбереження та екологічності в усіх сферах життя, включаючи будівельну індустрію. Ці пріоритети обумовлюють потребу у матеріалах, які не лише відповідають сучасним вимогам, але й здатні задовольнити естетичні смаки споживачів. В цьому контексті, матеріали, які імітують традиційні вироби, набувають особливої популярності, оскільки вони поєднують в собі функціональність та естетику.
Keywords: аналіз ринку; товарознавчі характеристики; гнучкий клінкер; будівельна індустрія; енергозбереження; екологічність