Удосконалення відомих підходів щодо визначення терміну «зрілість» в контектсі управління проєктами - Тулупов, М.О. (КНУБА, 2021)
Концепція зрілості (maturity) є достатньо поширеною на практиці та є основою розробки та застосування моделей зрілості в різних предметних областях, в тому числі і в управлінні проектами (УП).
Keywords: визначення терміну «зрілість»; управління проектами