Фізика та фізичні методи дослідження - Азнаурян, Ірина Олександрівна (К.: КНУБА, 2007)
У посібнику розглянуто основні питання загального курсу фізики з розділів „Механіка” та „Молекулярна фізика”. Особливу увагу приділено темам курсу, які мають прикладне значення в професійній підготовці спеціалістів у будівництві та торгівлі. У розділах 2 та 3 посібника наведено методи фізичних досліджень сировини та матеріалів, які дають змогу студентам більш глибоко засвоїти питання курсу та підготувати їх до засвоєння подальших спеціалізованих дисциплін
Навчальний посібник для студентів вищих технологічних навчальних закладів. (з грифом МОН України, лист №1,4/18-Г-1413 від 28 грудня 2006 р.)
Keywords: фізика; методи фізичних досліджень; методи вимірювання; навчальний посібник; 53(075)