Основи академічного письма: методичні рекомендації - Плотникова, Людмила Федорівна; Рєпіна, Ірина Юріївна; Дикарева, Лариса Юріївна (КНУБА, 2022)
Містить теоретичний матеріал, завдання для самостійної роботи студентів з метою підготовки до модульного контролю з курсу “Основи академічного письма». Призначено для студентів усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання.
Keywords: письмо академічне