Досвід і тенденції реконструкції і реновації масової житлової забудови - Соколовська, Ю. С. (КНУБА, 2013)
У статті розглянуті поняття "реконструкція" та "реновація", способи та методи реновації, принципи реновації, що витікають із досвіду реконструкції та реновації житлової забудови. Підкреслені тенденції сучасної реновації масової житлової забудови, їх врахування в Україні.
Keywords: реновація; реконструкція; способи; методи; принципи; масова житлова забудова