Хімія - Гречанюк, Віра Григорівна; Гречанюк, Ігор Миколайович; Козирєв Артем В’ячеславович; Ковальчук Ю. І.; Маценко О. В.; Чорновол В. О.; Вітовецька Т. В. (КНУБА, 2026)
Містить основний теоретичний матеріал із загальної та неорганічної хімії в межах дисципліни, що вивчає виробництво матеріалів, а також контрольні запитання для самостійної роботи. Призначено для здобувачів вищої освіти спеціальностей 192 «Будівництво та цивільна інженерія» та 161 «Хімічні технології та інженерія».
Keywords: хімія