Політичні інститути та процеси - Семенченко, Федір Григорович; Перегуда, Євген Вікторович (My University, 2023)
Подано плани практичних занять, методичні рекомендації до практичних занять, тематику та рекомендації щодо написання індивідуальних завдань, все, особливості політики щодо академічної доброчесності, щодо відвідування, питання підсумкового контролюю, список рекомендованої літератури. Призначено для аспірантів спеціальності «Політологія».
Методичні рекомендації до вивчення дисципліни для аспірантів спеціальності «Політологія»
Це методичні рекомендації до вивчення вибіркової дисципліни «Політичні інститути та процеси», призначені для аспірантів (третій рівень вищої освіти, доктора філософії) спеціальності «Політологія» Київського національного університету будівництва і архітектури (КНУБА). Видання було укладено Є.В. Перегудою та Ф.Г. Семенченком і затверджено у 2023 році. Основна увага курсу: Дисципліна зосереджується на вивченні неоінституціоналізму, включаючи його основні напрями (історичний, раціонального вибору, нормативний, соціологічний), а також аналізі формальних і неформальних політичних інститутів.
Keywords: Політичні інститути; Політичні процеси; Інституціоналізм; Неоінституціоналізм; Формальні та неформальні політичні інститути; Динаміка інститутів