Особливості композиційної побудови гідроізоляційних матеріалів проникної дії з покращеними експлуатаційними характеристиками - Бондар, К. В. (Знання, 2013)
У статті з використанням фізико-хімічних методів аналізу досліджено склад та структуру продуктів гідратації гідроізоляційних покриттів проникної дії на основі шлакомісткого цементу, модифікованою добавкою природного цеоліту та комплексом солей-електролітів в ранні та пізні строки твердіння.
Особенности композиционного построения гидроизоляционных материалов проникающего действия с улучшенными эксплуатационными характеристиками
Features composite construction of hydroisolation materials with waterproofing action with improved performance characteristics
Keywords: гідроізоляція; добавка; доменний гранульований шлак; покриття; портландцемент; цеоліт; гидроизоляция; добавки; доменный гранулированный шлак; покрытия; портландцемент; цеолит; waterproofing; additives; granulated blast-furnace slag; coatings; Portland cement; zeolite