Погляд сьогодення на проблеми збереження та реставрацію пам’яток архітектури і містобудування - Муска, Б. В.-Б. (КНУБА, 2018)
У статті аналізуються проблеми охорони пам'яток архітектури та містобудування в Києві, вивчаються і пропонуються шляхи подальшого розвитку роботи з охорони пам'яток архітектури. Розвиток суспільства, нового покоління, нашої країни в цілому неможливі без збереження та вивчення спадщини минулого.
Keywords: охорона пам'яток архітектури; містобудування; збереження; культурна спадщина