Алгоритм вирішення конфліктів: кроки для менеджерів архітектурно-будівельних компаній - Кобзар, А. Ю.; Кубанов, Р. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Конфлікти між менеджерами архітектурно-будівельних компаній та клієнтами є поширеним явищем, що може суттєво впливати на успішність реалізації проектів. Причини конфліктів варіюються - від змін у проектній документації до розбіжностей у очікуваннях щодо якості робіт. У сучасних умовах високої конкуренції та зростаючих вимог клієнтів, здатність ефективно вирішувати конфлікти стає ключовою компетенцією менеджера.
Keywords: вирішення конфліктів