Стилі керівництва та їх особливості у сфері фізичної культури і спорту - Клименко, Т. А.; Волинець, П. В. (Ліра-К, 2026)
У сфері фізичної культури і спорту, як і в інших сферах, існують три основні стилі керівництва: авторитарний, демократичний та ліберальний. Авторитарний стиль характеризується жорстким контролем і централізацією влади, демократичний передбачає залучення команди (класу, групи) до прийняття рішень, а ліберальний надає повну свободу дій підлеглим
Keywords: керівництво; спорт; фізична культура