Круглий дім - краса чи оптимальність - Русевич, Тетяна Вікторівна (КНУБА, 2014)
У статті порушені питання виникнення будинків круглої форми, проаналізовано оптимальність, доцільність круглих і циліндричних формоутворень з точки зору безпеки, ефективності, енергоємності, комфортності і сприятливості в сприйнятті.
Keywords: екологічність круглих форм; енергоємність